_GHJ6461.jpg

LIVE via ZOOM

Volg nu je favoriete les, live via ZOOM!

ZOOM LINK

Klik op onderstaande link om naar ons  ZOOM kanaal te gaan. Let op; de livestream wordt pas 10 minuten voor aanvang van de les zichtbaar.

LESROOSTER

 • BUIKSPIERKWARTIER

  WOENSDAG 03-MRT : 19:00 uur

  Het buikspierkwartier is een spierverstevigende fitness training in groepsverband waar de focus ligt op je buik– en rugspieren. Door de afwisselende oefeningen en motivatie van onze trainers is opgeven geen optie! 

 • FIGHT

  WOENSDAG 03-MRT : 19:30 uur

  Fight is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen.

 • BODYSHAPE / 50 FIT / BBB

  VRIJDAG 05-MRT : 10:00 uur

  BodyShape / 50 FIT is een leuke, afwisselende les met een combinatie van conditie– en krachtoefeningen. Je verbrandt door deze combinatie veel calorieën en werkt aan het strakker maken van je lichaam.

 • CONVENTIE: DOE JE MEE?!

  ZATERDAG 06-MRT : 09:15 - 16:00 uur

  Vandaag nemen onze instructeurs deel aan de online ClubJoy convention. Gedurende de gehele dag worden er maar liefst 14 workouts gepresenteerd. Wij bieden je de mogelijkheid om, samen met ons team, volledig gratis deel te nemen aan deze conventie. Kijk op www.clubjoyconvention.nl voor het rooster, registreer en volg een of meerdere fantastische workout(s)!

 • YOGA

  MAANDAG 08-MRT : 19:30 uur

  Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Na afloop heb je gegarandeerd een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

 • PILATES

  WOENSDAG 10-MRT : 10:00 uur

  Pilates is dé training voor betere stabiliteit, lenigheid en meer spierkracht. Het is een afwisselende les met oefeningen waarmee je je hele lichaam traint.

 • FIT & SHAPE

  WOENSDAG 10-MRT : 19:30 uur

  Fit & Shape is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op een plezierige manier aan je conditie, kracht en coördinatie.

 • BODYSHAPE / BBB

  VRIJDAG 12-MRT : 10:00 uur

  BodyShape / BBB is een leuke, afwisselende les met een combinatie van conditie– en krachtoefeningen. Je verbrandt door deze combinatie veel calorieën en werkt aan het strakker maken van je lichaam.

let op! dit rooster wordt regelmatig aangepast!