_GHJ6461.jpg

LIVE via ZOOM

Volg nu je favoriete les, live via ZOOM!

ZOOM ROOSTER

WOENSDAG 12 JANUARI

09:30 Pilates 

Pilates is dé training voor betere stabiliteit, lenigheid en meer spierkracht. Het is een afwisselende les met oefeningen waarmee je je hele lichaam traint.

WOENSDAG 12 JANUARI

19:00 ClubPower (Pump)

Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je werkt aan je spierkracht en een sterker, strakker lichaam. ClubPower is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. 

WOENSDAG 12 JANUARI

20:00 Spinning

Zet je spinning bike maar klaar, want we gaan een rondje Zuid-Limburg doen in je woonkamer. Door de intervallen in weerstand en trapfrequentie zet je je hart en longen aan het werk, train je je conditie en beenspieren én breng je de vetverbranding op gang!

VRIJDAG 14 JANUARI

09:30 BodyShape / BBB

BodyShape / BBB is een leuke, afwisselende les met een combinatie van conditie– en krachtoefeningen. Je verbrandt door deze combinatie veel calorieën en werkt aan het strakker maken van je lichaam.

MAANDAG 17 JANUARI

19:00 Total Body

Total Body is een leuke, afwisselende les met een combinatie van conditie– en krachtoefeningen. Je verbrandt door deze combinatie veel calorieën en werkt aan het strakker maken van je lichaam.